Det bär av snart..

och jag är -så- ledsen.. Vill inte åka.. Jag kommer komma hem på fredag kväll igen.. Kommer sakna dig älskling.. Hoppas du får det bra här hemma.. <3 <3 <3

Kollat tåg o buss

Kollade nyss hur jag skulle ta mig till Värnamo på söndag. Det är ju inte hundraprocentiga bra tåg och bussförbindelser riktigt men jag hittade ett alternativ som passade mkt bra.
Åker hemifrån 16.25 och ankommer till destinationen 18.41 med byte i Gislaved på fem min - bra! O då kommer jag direkt fram till sjukhuset också, så den är check!

Ska vara lite barnvakt ikväll. Träffa Paulina innan hoppas jag *vill*! Jag tycker det är synd att vi inte syns lika mkt längre.. Varför har det blivit så? Vill verkligen att vår vänskap ska hålla!

Sen imon är det bröllop som gäller, har köpt -så- fina kläder så det är inte sant! :D Skorna ååå :P Kan lägga upp en bild på resultatet senare. ;)

Har två nummer nu för den som inte vet och läser detta. Hoppas att jag skickade till dig men annars får du hojta till så skickar jag det!

På söndag får jag ha en förberedelsedag inför min färd till min praktikort. Har börjat liiite smått att packa det nödvändigaste, som inte används ännu typ lakan och handdukar.. Dator och telefon och böcker och allt annat smått och gott packas ner på söndag.

Nu har dem lagt upp skyddsnät runt om ställningen så de inte ska träffa folk som går där nere med en hammare eller nåt! :P Alice är i full gång och håller koll på byggarbetarna ;) Sötis.
Försöker få med mig en katt till Värnamo men det går inte =( Hur ska jag klara mig? Är INTE van vid att vara själv själv - har ju alltid nåt djur hos mig.. Men men.. Det får gå.

Hoppas att det ordnar sig med allt.. Håller tummarna för mamma o syrran <3<3

Uppdaterar senare eller imon! =) Ha en skön helg!

Bo i Värnamo

Ska strax iväg och hämta en namnbricka inför praktiken nästa vecka. Sen ska jag hjälpa älskade syster att tvätta ^^

Ska bo i Värnamo på vardagarna i fem veckor framöver. Undra hur det kommer bli.

De har börjat renovera fasaden här utanför nu.. Kul att det händer lite. =) Då kommer jag upp på morgonen med ;)

Fixa kläder inför bröllopet på lördag.. igen.. Hehe ;D Fiddes kusin som gifter sig. Så får se vad man köper.

Övningskörde i lördags, första gången på landsväg. Jag körde ända till Skärsta och lite till, samt tillbaka. :P Kul!!

Min dator har jag fixat tillbaka till Vista nu, gud vad jag INTE saknade det, haha. Windows 7 var ju -så- bra! Men nu har min dator 3,0 i experience index, istället för 1,0.. Skönt det.

Dags att jag rör på mig då. Ha det super idag!

Liseberg

Det fixade sig med csn! Och en komplettering. Jäs!

Idag åker jag till Liseberg med <3 Paulina <3 , Natta och Erika :D Kommer bli sååå skoj!

Jobbat klart denna sommar också, känns både skönt och tråkigt.. Kommer tillbaka dit om några veckor så det känns bra =)

Jag och min älskling firade 9 år i tisdags!! Åå, tiden går så fort.. Tänk vad mkt minnen man kommer ha som gammal.
Vi åt på Aqua *mums* och sen kollade vi på I love you Phillip Morris. Jättebra film! Sen somnade vi för vi var -så- trötta ^^ Fick 9 rosor, tre olika sorter - röda, rödrosa och rosa. Tack! :D
Fidde fick en bok om Clintan.

Varit barnvakt denna vecka med. Har gått bra. Höhö

Kära systeryster fyller år idag, GRATTIS!!!! :D

Nepp, om jag skulle äta lite lunch innan vi åker iväg.. =)

Andra dagen

med klockan.. O vad gör jag? Glömmer sätta på alarmet!! hahahahaha

Så går det när man inte är med hundra på kvällarna. Men jag kom upp skapligt ändå för jag väntade ju på att klockan skulle ringa haha, gick upp strax innan 10 :P

Så jag ska inte klaga egentligen, det är bara det att jag inte får datan från inatt i mitt schema på datorn. =/

Tvättat en maskin och diskmaskinen räknar ner sitt program (:

Känner för att baka baka baka!! :D

Mmm

Nu är det så här att jag kommer inte få bidrag från csn eftersom jag inte orkat bry mig om att fixa kompletteringar.. Får skylla mig själv. Allt detta pga att jag flyr från verkligheten hela tiden genom att sitta med spel på facebook eller också pyssla med annat förutom det jag ska göra. Jag vill inte att det ska vara så ..

Jag har köpt mig en klocka som ska få mig att lättare vakna på morgonen. Den väcker mig när jag sover som lättast genom pulskontroll. Då får jag mer tid om dagarna till att både göra det jag måste och det jag vill. Orka sova bort halva dagen..

Tänkte sitta med körkortet ikväll på jobbet då.. Men nu får jag dra fram skolböckerna.. Jääy!

Snart börjar skolan.. med praktik. Jag ska vara i Värnamo på sjukhuset. Frågan är om jag orkar pendla varje dag eller om jag kommer att bo där på dagarna.. Det är fem veckor vi snackar om. Allt hänger på vilka tider jag kommer få. Jobbar jag långa dagar blir det boende, och korta dagar blir pendling. Den som lever får se.

Jag tänker mkt på döden och om det finns liv efter detta just nu. Grubblar över varför allt finns - från den krypande myran till den hoppande antilopen. Nä skämt o sido. Varför finns vi? Är det just slumpen eller finns det en anledning? Isf vad har universum för anledning? Det som jag tänker mkt på också är att om det finns en fortsättning på livet efter döden, att man börjar om på jorden igen, vad kommer man bli då? Människa, djur eller natur? Vågar jag vara en människa till med ett nytt öde - tänk om man blir fattig och svälter ihjäl nästa liv? Eller blir mördad? Usch! Låter fånigt att det skulle vara något efter döden, eller hur? Varför skulle det finnas livet efter döden? Jag tror att vi människor måste ha nån sorts trygghet i det här med att dö. Annars blir det för jobbigt.

Vi är för rädda för att dö. Men jag tror inte att man ska behöva vara det. Just nu är jag inne på spåret att när man dör liknar det att somna in, fast man drömmer inte. Man bara inte vet att man inte finns. Precis som när man somnar en kväll så när man vaknar igen så kan man säga "åh, jag somnade visst. hur länge sov jag?".

Så det gör inte ont, märks inte. Så varför vara rädd? Jo, för att det är läskigt att inte finnas mer. Men det är också läskigt att ALLTID finnas också. Eller att leva ett annat nytt liv.

RSS 2.0