Mkt på gång

Mm det är det.

  • Skolan - ligger efter
  • Massagekurs som börjar nu 6-9 november samt 8 veckor framåt
  • Forever - mitt nya liv :P
  • Solstickan - mitt extrajobb
  • Träningen - har börjat igen, och gud va skönt det var! Äntligen! (Började igår)

Mm, så ser det ut. Hoppas att detta ger mig anledningar till att ta vara på tiden bättre.
Har ju den tendensen att ha lite att göra och då tänker jag så här att det gör jag senare, imon eller så. Vilket innebär alltid i sista minuten.

Sen har jag fått upp ögonen på en sak. Min nuvarande utbildning, varför började jag läsa den?
Nu inser jag att det är inte det jag ville bli. Egentligen. Jag läste denna utbildning för det var väl det närmsta jag kunde komma (som jag skulle kunna vänja mig vid att arbeta som) och som låg i samma ort jag bodde i.
Nu ser jag vilket slöseri med pengar detta varit och därför ligger jag efter mkt. Jag ska snart ringa till studievägledaren på skolan och prata med henne, se vad man kommer fram till. Eller iaf nu boka tid.

Idag blir det tvätt, ska tumla sofföverdraget igen. Se om man får ha det ifred denna gång ;)
Ska se om jag kan sitta med mitt pluggeri istället för grubbleri idag!

Just det, ringa ett samtal till! Bra jag kom på det (:

Så, jag har en del planerat. Du, om du är intresserad av mina hälsokvällar så är du varmt välkommen att höra av dig, bara skicka en kommentar eller kontakta mig på annat sätt (om du kan). Finns info på www.foreverliving.se eller www.foreverliving.com. Har också skrivit lite mer om dessa kvällar i ett annat inlägg, skrolla ner.

Ha en bra dag!

Tips!

http://www.youtube.com/watch?v=OtWCVI7vs0Y

så bra :D

Wöoowöö

;)

Life's great!

Jag vill komma igång med mitt extraarbete nu! :D
Inväntar varorna jag beställt. :P

Snart hälsokvällar, den 28/10, 1/11 samt 2/11. Sugen? Hör av dig :D

HejSvej!

My New Life

MY NEW LIFE AWAITS ME! :D

Jag ska bli en återförsäljare för Forever! O det ska bli så spännande!
Forever är ett företag som har patent på ett aloe vera koncept som är mkt bra för kroppen.
De har både aloe vera som dryck, kosmetika, hudvård, hårvård och mycket mer.
Du som har magproblem, hudbesvär bland annat kan bli hjälpt! Naglarna, håret och huden blir mycket bättre av denna aloe vera dryck. Jag kommer också testa denna dryck.

Denna aloe vera dryck funkar som så att den rensar tarmarna på plack och slagg som samlas av den maten vi får i oss. Detta gör att vi inte får upp den mängd vitaminer och mineraler vi behöver.
Genom att dricka denna dryck rensas tarmarna och upptaget av mineraler och vitaminer förbättras (då de finns naturligt i aloe veran). Dessutom kan man känna sig piggare och orka med mer i vardagen.

Det finns många andra produkter som sagt men drycken börjar man med.

Låter det intressant?

Ska snart ha en produktkväll (nästa eller näst-nästa vecka) så hör av dig till mig snarast!

(:

--------> What?

What?

...Nothing.

Well, it must be something.

No, not really.

Oh, come on! Tell me!

Tell you WHAT?!

Nothing!



Företagsfest

Gäss, ska följa med på fest som sambons företag håller i för de fyller 50 år i år!

Undra hur det kommer bli (min eviga fråga).

Hoppas bara att magen håller sig i trim tills dess så jag kan gå. Känner fortf av eftereffekterna av fallet från hästen. Började i förrgår kväll.

På onsdag kommer en jobbarkompis hit och hon ska gå genom lite hur det funkar o ser ut med det ett företag som säljer aloevera produkter. :P Se hur det verkar, so far so good. (:

Tjolahopp!

Såg denna nyss:
http://www.youtube.com/watch?v=P0T2mpUb8yo&feature=player_embedded

Mkt bra (:

):

Har ont i hela kroppen.. ): ayayay

http://www.youtube.com/watch?v=Ye0P3JyQr7s   <---------I

<3

Älskade lilla mamma <3

Arbetsterapeut, ja eller nej?

Kan du se mig som en arbetsterapeut?
Passar jag att arbeta som en?
Passar jag att arbeta med nåt annat yrke?
Tror du jag kommer klara av att gå klart utbildningen?
Kommer jag bli en arbetsterapeut överhuvudtaget?
Tänk om jag inte får licensen?

Vad tror du? Helt öppet?

.............

Just nu tycker jag väldigt synd om mig själv så du vet det. Jag satt hela dan igår och försökte intervjua syrran juh.. O nu ser jag att det blev fel. Detta arbete ska vara inne i dag och jag vet inte hur jag ska göra.

Så jag ser det som rätt så hopplöst just nu.

........................

Öj, öj, öj

Sikken dag det varit. Intervjuade syrran idag och det tog heeela dan!
Nova och Teo är det full rulle på konstant.

Å imon så kommer nästa lilla tjej ^^ (:

Det är härligt att vara moster :P

Sen har jag så fruktansvärt ont i kroppen efter ridningen, usch.

Nu är jag trött (:

Sov gott! <3

Film, ridning

Har börjat kolla på resident evil denna vecka. asbra filmer juh=)

Ridit idag, så underbart! När vi skulle börja galoppera med hästarna kände jag att sadeln inte satt helt okej så den gled mer och mer neråt på höger och till slut föll jag av. Landade på gräs men det gjorde ont ändå.

Sen efter det var det okej, med ett litet undantag - unghästar som ville visa sig tuffa och hålla på. Att hålla koll på en stor och rund nordsvensk-ardenner är inte lätt när man är nybörjare.. Ufft! Men det gick.

Nu är jag trött i kroppen. Får se hur jag känner mig imon ;)

Sov gott!!


Väldigt märkligt..

När jag har somnat vaknar jag efter en stund och känner mig lustig. Ibland ser jag saker som inte finns i verkligheten eller så flimrar det framför ögonen och efter en stund lugnar det ner sig. Inatt såg jag att det var orange från fönstret och det flimrade väldans framför ögonen.
Det är bara när jag sover här, och när jag håller på att somna känns det som det är något fel på mig och jag blir orolig över att jag inte kommer överleva natte, att jag inte kommer vakna upp morgonen efter.
Efter detta så somnar jag. Men varför är det såhär för? Jag älskar ju att vara hemma så det är så märkligt. När jag var i Värnamo kände jag inte av detta alls. Jag kände av detta innan jag åkte till Värnamo med.
Kan det vara min medicin mot migränen? Eller vad är det som händer med mig? Andas jag inte när jag sover?

Väldigt märkligt...

(;


Zombies

Jag drömde om dem inatt. Usch.. O sen blev jag slaktad, det var en bil man åkte i och sen lyftes den upp och lutade åt sidan, precis som att den skulle hälla ner oss människor ner i en zombiemixer. Blä va äckligt det kändes när jag föll. Då vaknade jag.
Drömde om andra saker, jag var kvar i en liknande biosalong och vilade. Sen skulle jag därifrån men så var jag tvungen att gå tillbaka dit för jag hade ju mina grejjer där. Men då hade en pojkkör hunnit och ta salen så då kunde jag inte gå in där. Dessutom hade dem väntat på att jag skulle gå därifrån innan så de kunde börja sjunga.. Varför inte bara säga till? (:

Jäjä. Vart får man sina drömmar ifrån?

Hade svårt att somna inatt med. Vaknade till och från av en lustig känsla som om nåt var fel. Hörde en massa fotsteg på vinden (?!) och sen att en dörr öppnades. Sen vaknade jag av att kroppen var konstig, kändes som om hjärtat skulle krångla.. Har haft dem känslorna ett tag. Men bara vid läggdags. På dagen kan hjärtat slå dubbla slag o så men inget mer. Ska jag kolla upp det eller är jag bara nojjig?

Tvättade en sjudundrans massa tvätt igår. Mika o Teo hjälpte till, tack(:

Me love my nails!! ;)

Människor

Varför ser världen ut som den gör? Varför har folk så svårt att acceptera och respektera andra? Vad är det för mening med att döma ut okända människor?

Vad skiljer dig och mig emot?
Ska nån ha mer rätt än nån annan att bestämma över livsöden?

Hur FEL är det inte här i världen? SLUTA UPP MED GALENSKAPEN!

Jag tycker att ju mer olika och annorlunda vi människor är desto mer rikare blir livet! Tänk om alla var precis likadana - fy va tråkigt...

Värt att tänka på:

Dina bokstäver är latinska. Dina siffror arabiska. Din demokrati är grekisk. Din pizza är italiensk. Din kebab är turkisk. Din alkohol uppfanns av en iranie, och du älskar att åka till Thailand. Din favoritrappare har afrikanskt påbrå och han den där roliga på TV är kurd. Din landslagskapten är bosnisk. Visst vore livet tråkigt utan "INVANDRARE"...Sverigedemokraterna?

Tankar om praktiken

Tänker mycket på slutet av skolan. Det är skrämmande nära slutet nu. Kommer jag fixa det? Skolan ska inte bara handla om betyg utan också praktik - det är ju viktigt att bedöma praktiken men också att ta hänsyn till andra aspekter såsom vart man har hamnat och hur det är där. Ja, jag tänker på den praktik jag hade. Ifall jag hade kommit till ett annat ställe som är mer min starka sida hade detta inte behövt vara verkligheten - att jag får göra mer praktik "för jag är inte redo". När jag var där på min praktik kände jag mig som en ansvarslös liten skitunge, som inte kunde nåt eller visste vad jag gjorde. Jag trivdes där i stort men just när handledarna frågade nåt så visste jag inte, jag frågade inte så mycket. Jag tar också ett tag på mig att komma in i en verksamhet för jag känner av klimatet och miljön. Det är viktigt för mig. När jag var på stroke enheten var det mer konkreta saker och stroke är ju stroke. Inom psykiatrin kan allt vara flytande och beroende av antingen det ena eller det andra.

Ortopedi är mycket intressant. Jag hoppas att jag kan få komma till ett sånt ställe när jag ska komplettera praktiken.. (efter utbildningen) Jag tänker INTE vänta till hösten!!!! Jag vill i helvete heller vänta hela sommaren på att bli arbetsterapeut!! No fucking way! Jag vill vara klar precis som alla andra i klassen. Hur muppigt skulle inte det kännas att vara sist ut? Jävligt muppigt, poäng 100%.

Ursäkta mitt dåliga och svängiga humör men sån är jag.
Plugga idag, har inte reflekterat över praktiken så det får jag lämna in idag. Ska tvätta kl 15 idag med, ska bli kul^^

Ha det så bra mina bloggläsare =)

Jönköping

.. i mitt hjärta!

Jag älskar att vara hemma igen. Det har varit jobbigt att vara hemifrån. Nu förstår jag att jag är en sann hemmakär person som behöver ha mina nära och kära omkring mig.

Har lösnaglar nu också, det har jag längtat efter :)

Börja träna igen efter sommaren och praktiken ska bli så skönt! Dessutom har sambon börjat träna med ;) Det är gött det ^^ hehe

Skolan drar igång med en kurs på distans.. Mkt jobb men rätt okej ändå.
Efter utbildningen får jag gå om praktiken för jag var inte helt redo. Men jag anser det som såhär att jag är redo, men inte redo för psykiatri där jag hamnade innan. Men jag hade definitivt varit redo om jag hamnade på ett ställe som ortopedi!!! Så det så!!!

Godkväll på er :)

RSS 2.0